LocalizareGratis.ro

LG-100

 

 

 

Localizator GPS cu functii complexe pentru motociclete, barci, autovehicule, utilaje, ...

LG-100 este un dispozitiv GPS rezistent la apa, praf, intemperii, special dezvoltat pentru localizarea in timp real a motocicletelor, barcilor, utilajelor, jet-ski, scuterelor, etc... , cu grad de protectie IP66

 

LG-100 se foloseste pentru localizare, alarmare in caz de furt, si recuperarea vehiculului pe care este montat.


LG-100 incorporeaza un modul GPS de inalta senzitivitate, pentru localizarea cu precizie si transmiterea pozitiei fie prin SMS catre un telefon mobil, fie prin GPRS catre serverele LocalizareGratis.ro, unde se pot verifica traseele parcurse, si starea anumitor parametrii, cu pana la 12 luni in urma.
LG-100 dispune de memorie interna, pt. salvarea pozitiilor in caz ca nu exista conexiune GPRS (fara semnal GSM).

 

Facilitati :

 

 • Alarmare prin SMS la declansare alarmei
 • Localizare la comanda prin SMS
 • Localizare direct pe mobil
 • Localizare la intervale regulate de timp
 • Senzor miscare integrat
 • Alarmare prin SMS la declansare alarmei autoturismului
 • Alarmare la miscare
 • Alarmare la intrarea/iesirea dintr-un perimetru predefinit (parcare, oras, judet,...)
 • Alarmare la baterie slaba
 • Alarmare la decuplare baterie

  Sistemul de localizare LG-100 combina sistemul GPS (Global Positioning System) cu sistemul de comunicatii GSM /GPRS, informandu-va in exact asupra pozitiei si starii autovehiculului Dvs. Precizia localizarii bazata pe 24 de sateliti, plasati in jurul Pamantului, este de max 10-15m. Localizatorul GPS LG-100 va poate alerta si atunci cand vehiculul in care se gaseste acesta depaseste o viteza prestabilita de dvs. (intre 10 si 200km/h) sau cand dispozitivul iese dintru-n anumit perimetru predefinit. In plus acesta poate fi conectat la instalatia auto, interactionand cu aceasta prin trimiterea de semnale de alarma catre telefonul dvs. in functie de necesitati: la deschiderea usii, la pornirea alarmei auto, la golirea rezervorului etc. Totodata, prin SMS, puteti decupla de oriunde alimentarea motorului si deci imobilizarea autovehiculului.
 • Localizator Personal LG-3100 prin LocalizareGratis.ro

  Cu ajutorul coordonatelor furnizate de acest dispozitiv (prin intermediul unui SMS) puteti localiza exact pozitia acestuia folosind direct de pe telefonul dvs. (daca aveti access la internet pe telefon), sau prin sistemul de localizare pe harta oferit prin LocalizareGratis.ro

  Cum se monteaza?   (click aici pentru detalii)
  Montajul este foarte simplu, puteti sa-l faceti si singuri, insa este de preferat sa apelati la o firma care monteaza alarme auto, mai ales daca doriti sa folositi si blocarea de motor si/ sau sa montati microfonul spion optional.
  Pentru montaj, daca nu cunoasteti vreo firma care monteaza alarme auto, va putem noi recomanda una din apropierea dvs

   

  Caracteristici:

  Localizatorul GPS LG-100 va va trimite in timp real prin SMS sau GPRS coordonatele GPS direct pe telefonul mobil sau calculator utilizand ultima tehnologie in domeniul receptoarelor GPS:"SIRF-StarIII"
  Usor de folosit, se poate gestiona usor de catre posesor fara alte costuri suplimentare.
  Este necesara numai o cartela SIM-GSM care poate fi un abonament minim (approx. 2.5 euro) sau chiar si pre-paid care sa aibe suficient credit ca sa poata trimite SMS-uri si/sau sa poata apela un alt telefon mobil. 
  Tot ce trebuie sa faceti pentru a fi informat unde se afla aparatul, este sa trimiteti  un SMS sau sa apelati numarul de telefon asimilat cartelei SIM alocata acestuia, si veti primi un SMS de raspuns, cu pozitia si starea autovehicululu, in max 10 secunde.

   

  Optional, in baza unui abonament lunar (pentru mai mult de o masina) sau GRATIS pentru un singur dispozitiv, LG-100 se poate conecta la serverul LocalizareGratis.ro ce va ofera o interfata web, accesibila de pe orice calculator conectat la internet, unde, pe baza de user si parola, puteti urmari separat sau simultan toate autovehiculele, utilajele,... dvs dotate cu echipamente GPS, si puteti vedea istoricul deplasarilor si starilor senzorilor pe o anumita perioada de timp.
  In functie de abonament, istoricul se pastreaza si pina la 12 luni in urma.


  Alimentarea aparatului se face direct la instalatia electrica a motocicletei, barcii, masinii, etc, LG-100 fiind dotat si cu baterie interna, folositoare in cazul in care cineva decupleaza bateria masinii.
  La decuplarea bateriei puteti primi alertare prin SMS direct pe mobil

  Functii:

  Localizatorul GPS LG-100 dispune de functii integrate de alarmare, trimise direct telefonului dvs mobil in functie de setari, pentru:

  - o singura localizare - trimite SMS de pozitionare in urma cererii dvs, fie prin sms, fie prin apelare de pe telefonul care a trimis ultima comanda prin SMS cu parola corecta.
  - localizari repetate - in urma unei comenzi date de dvs veti primi raportari la un interval de timp prestabilit (intre 1min..999min)
  - iesirea din perimetrul prestabilit - trimite SMS de alarma daca iese  din perimetrul prestabilit de dvs ( intre 30m..2000m) - de exemplu cand parcati intr-o zona "periculoasa" trimtieti un SMS pt. activarea alarmarii in cazul in care masina iese din acest perimetru
  - depasirea vitezei - trimite SMS de alarma pentru depasirea vitezei prestabilita de dvs (10km/h...200km/h)                         
  - scaderea tensiunii - trimite SMS de alarma daca tensiunea bateriei scade sub tensiunea prestabilita de  dvs (intre 3,3V...3,7V) 
  - la pornirea alarmei

  Imobilizarea autovehiculului: puteti decupla prin SMS, de orinde si de la orice distanta alimentarea motorului si deci imobilizarea vehiculului.

   

   

   
  Localizator Auto LG-3800, localizare GPS auto, localizare gratis

  Detalii

   

   

   

  monitorizare si management al parcului auto, monitorizare flota AUTO prin GPS - GPRS, supraveghere gps, monitorizare gps, localizare gps, urmarire gps, localizare flota auto, localizare parc auto, urmarire auto, sisteme monitorizare gps, sistem gps urmarire masina, monitorizare GPS, localizare gps, localizare auto, monitorizare flota, gps romania, gipies auto, online gps tracker, sistem de localizare auto, sistem de monitorizare prin gps, supraveghere auto GPS, localizare auto GPS, monitorizare flota, monitorizare auto, urmarire GPS, urmarire flota, urmarire auto, urmarire gps, localizare GPS, localizare flota, localizare auto, navigatie GPS, GPRS, GPS, management parc auto, GPS Fleet Management, GPS fleet tracking, AVL, harti digitale, flota auto, sisteme GPS, solutie GPS, echipamente GPS, sisteme monitorizare gps, sistem gps de urmarire a masinii, monitorizare gps auto