Login Clienţi


Localizatoare portabile, pentru localizarea persoanelor sau chiar a animalelor.

 

MT90: Mai multe detalii aici


Fata de localizatoarele auto, care se monteaza in masina aceste localizatoare portabile se folosesc la localizarea persoanelor sau animalelor si au baterie incorporata

 

Daca posesorul trebuie sa dea un mesaj SOS de ajutor, trebuie doar sa apase unul din cele 3 butoane si aparatul va suna pe rand la numerele de mobil presetate, pina cand unul va raspunde.

 

 


Se pot da copiilor sa le aiba in permanenta la ei cand pleaca de acasa.
In caz ca se ratacesc, sau, Doamne-fereste daca li se intampla ceva sau sunt rapiti si nu stiu unde se afla.
Cu localizatorul personal, la apasarea unui buton, se transmite la trei numere de telefon pozitia, si mesajul de ajutor.

Se poate comunica cu posesorul, ca si prin telefonul celular, cu numerele de telefon prestabilite si memorate in aparat.

 

Se pot folosi pentru localizarea batranilor bolnavi de Alzheimer, care uita unde sunt, cine sunt ...

Aparatul GPS fuctioneaza si ca un telefon: puteti apela numarul aparatului, si puteti vorbi cu posesorul, iar dupa ce inchideti, primiti imediat un SMS cu pozitia exacta, si-l puteti localiza pe harta.

 

Se pot folosi si pt. localizarea animalelor de companie:

Legati aparatul de zgarda animalului, si in caz ca se pierde va puteti recupera animalul imediat: dati un apel pe numarul de telefon al aparatului GPS si primiti imediat un SMS cu pozitia pe harta, il localizati si va recuperati animalul pierdut.

 

Manual MT90

 

Detalii