LocalizareGratis.ro

LG-3040

 

 

 

Localizator GPS pentru utilaje, rezistent la apa, umezeala si praf, cu grad de protectie IP 66.

LG-3040 este un dispozitiv GPS, special dezvoltat pentru localizarea in timp real a utilajelor, fiind rezistent la umezeala, praf, etc. avand grad de protectie IP66


LG-3040 incorporeaza un modul GPS de inalta senzitivitate, pentru localizarea cu precizie si transmiterea pozitiei fie prin SMS catre un telefon mobil, fie prin GPRS catre un server, unde se pot verifica traseele parcurse, si starea anumitor parametrii, cu pana la 12 luni in urma.
LG-3040 dispune de memorie interna, pt. salvarea pozitiilor in caz ca nu exista conexiune GPRS (fara semnal GSM).


Facilitati:

  • Grad de protectie IP66
  • Localizare la comanda prin SMS
  • Alertare prin SMS daca se declanseaza alarma.
  • Blocarea motorului doar trimitand un SMS de pe mobilul dvs. (in cazul in care vi s-a furat utilajul)
  • Localizare direct pe mobil
  • Localizare la intervale regulate de timp
  • Senzor miscare integrat
  • Alarmare la miscare
  • Alarmare la intrarea/iesirea dintr-un perimetru predefinit
  • Alarmare la baterie slaba
  • Alarmare la decuplare baterie
  • 2 intrari digitale (1 negativ and 1 pozitiv)
  • 7 intrari Analogice (pt colectarea starii anumitor senzori gen temperatura, presiune, nivel, etc)
  • 1 iesire OC, 1 iesire Releu, 1 RS232 (Optional)


    Sistemul de localizare LG-3040 combina sistemul GPS (Global Positioning System) cu sistemul de comunicatii GSM /GPRS, informandu-va in exact asupra pozitiei si starii utilajului Dvs. Precizia localizarii bazata pe 24 de sateliti, plasati in jurul Pamantului, este de max 10-15m. Localizatorul GPS LG-3040 va poate alerta si atunci cand vehiculul in care se gaseste acesta depaseste o viteza prestabilita de dvs. (intre 10 si 200km/h) sau cand dispozitivul iese dintru-n anumit perimetru predefinit. In plus, cu senzori optionali, acesta poate fi conectat la instalatia auto, interactionand cu aceasta prin trimiterea de semnale de alarma catre telefonul dvs. in functie de necesitati: la deschiderea usii, la pornirea alarmei auto, la golirea rezervorului etc. Totodata, prin SMS, puteti decupla de oriunde alimentarea motorului si deci imobilizarea utilajului.



    Localizatorul GPS LG-3040 are o raza mult mai mare de acoperire atat GSM cat si GPS , datorita antenelor mai puternice exterioare cu care este echipat.
    Cu ajutorul coordonatelor furnizate de acest dispozitiv (prin intermediul unui SMS) puteti localiza exact pozitia acestuia folosind direct de pe telefonul dvs. (daca aveti access la internet pe telefon), sau prin sistemul de localizare pe harta oferit prin LocalizareGratis.ro

    Cum se monteaza?   (click aici pentru detalii)
    Montajul este foarte simplu, puteti sa-l faceti si singuri, insa este de preferat sa apelati la o firma care monteaza alarme auto, mai ales daca doriti sa folositi si blocarea de motor si/ sau sa montati microfonul spion optional.
    Pentru montaj, daca nu cunoasteti vreo firma care monteaza alarme auto, va putem noi recomanda una din apropierea dvs

     

    Caracteristici:

    Localizatorul GPS LG-3040 va va trimite in timp real prin SMS sau GPRS coordonatele GPS direct pe telefonul mobil sau calculator utilizand ultima tehnologie in domeniul receptoarelor GPS.
    Usor de folosit, se poate gestiona usor de catre posesor fara alte costuri suplimentare.
    Este necesara numai o cartela SIM-GSM care poate fi un abonament minim (approx. 2.5 euro) sau chiar si pre-paid cu credit suficient ca sa poata trimite SMS-uri si/sau sa poata apela un alt telefon mobil. 
    Tot ce trebuie sa faceti pentru a fi informat unde se afla utilajele dvs, este sa trimiteti  un SMS sau sa apelati numarul de telefon asimilat cartelei SIM alocata acestuia, si veti primi un SMS de raspuns, cu pozitia si starea autovehicululu, in max 10 secunde.

     

    Alimentarea aparatului se face direct la instalatia electrica a masinii, LG-3040 fiind dotat si cu baterie interna, folositoare in cazul in care cineva decupleaza bateria masinii.

    Functii:

    Localizatorul GPS LG-3040 dispune de functii integrate de alarmare, trimise direct telefonului dvs mobil in functie de setari, pentru:

    - o singura localizare - trimite SMS de pozitionare in urma cererii dvs, fie prin sms, fie prin apelare de pe telefonul care a trimis ultima comanda prin SMS cu parola corecta.
    - localizari repetate - in urma unei comenzi date de dvs veti primi raportari la un interval de timp prestabilit (intre 1min..999min)
    - iesirea din perimetrul prestabilit - trimite SMS de alarma daca iese  din zona prestabilita de dvs
    - depasirea vitezei - trimite SMS de alarma pentru depasirea vitezei prestabilita de dvs (10km/h...200km/h)                         
    - scaderea tensiunii - trimite SMS de alarma daca tensiunea bateriei scade sub tensiunea prestabilita de  dvs (intre 3,3V...3,7V) 
    - la pornirea alarmei auto, sau la declansarea unui senzor legat la una din intrarile LG-3040.
    Imobilizarea utilajului: puteti decupla prin SMS, de orinde si de la orice distanta alimentarea motorului si deci imobilizarea utilajului.

     

    Optional, GRATIS pentru un singur dispozitiv sau in baza unui abonament lunar (pentru mai mult de o masina), LG-3100 se poate conecta la serverul LocalizareGratis.ro ce va ofera o interfata web, accesibila de pe orice calculaotr conectat la internet, unde, pe baza de user si parola, puteti urmari separat sau simultan toate masinile dvs dotate cu echipamente GPS de la noi, si puteti vedea istoricul deplasarilor si starilor senzorilor (optional montati) pe o anumita perioada de timp.
    In functie de abonament, istoricul se pastreaza si pina la 12 luni in urma.


  •   Localizator Personal LG-3100 prin LocalizareGratis.ro Localizator Personal LG-3100 prin LocalizareGratis.ro Localizator Personal LG-3100 prin LocalizareGratis.roLocalizator Auto LG-3800, localizare GPS auto, localizare gratis
    Detalii

     

     

     

    monitorizare si management al parcului auto, monitorizare flota AUTO prin GPS - GPRS, supraveghere gps, monitorizare gps, localizare gps, urmarire gps, localizare flota auto, localizare parc auto, urmarire auto, sisteme monitorizare gps, sistem gps urmarire masina, monitorizare GPS, localizare gps, localizare auto, monitorizare flota, gps romania, gipies auto, online gps tracker, sistem de localizare auto, sistem de monitorizare prin gps, supraveghere auto GPS, localizare auto GPS, monitorizare flota, monitorizare auto, urmarire GPS, urmarire flota, urmarire auto, urmarire gps, localizare GPS, localizare flota, localizare auto, navigatie GPS, GPRS, GPS, management parc auto, GPS Fleet Management, GPS fleet tracking, AVL, harti digitale, flota auto, sisteme GPS, solutie GPS, echipamente GPS, sisteme monitorizare gps, sistem gps de urmarire a masinii, monitorizare gps auto